Drummer en engineer Steven Van Gelder

Steven studeerde als jonge snaak nog aan PXL Music toen Arnout Hellofs – die drumde op m’n eerste album Quest For Honey – hem aan me voorstelde. Daaropvolgend speelden Steven, bassist Tim Callebaut en ik verschillende live concerten naar aanleiding van de release van ‘Quest For Honey’ (2011-2012).

Hij is een steengoed en veel gevraagd drummer en speelt(de) oa bij Lady Linn, Geike, Delv!s, Hydrogen Sea, …

Steven drumt niet alleen op m’n volgend album, hij zit ook achter de knoppen in ‘Great Oak Studio’ waar hij vast engineer is. En hij is ‘ne krak’ in beide! Bovendien zal hij m’n komend album ook mixen.

Hier ‘A throwback to November 2011’ met deze videoclip uit ‘Wakker Op Zondag’, waar ik het begaf van de zenuwen maar waar Steven en Tim mij een schone zetel gaven om in te zitten! 10 jaar later…and we’re still looking good 😅