Backing vocals Chantal en Steve Kashala

Graag stel ik jullie de volgende ‘kanjers’ voor die meezingen op m’n derde full album ‘Fortysomething’: Chantal & Steve Kashala!

Natuurlijk ‘kende’ ik Chantal & Steve al toen ik hen contacteerde. Zo’n schone stemmen! Stemmen die al jaren de zanglijnen van menig artiest een geweldige boost geven en letterlijk ‘upliften’ met hun soulvolle, onberispelijke & warme backings.

Ik wist niet dat ze hun jeugdjaren doorbrachten in Aarschot begot! Op een boogscheut van mijn hometown Heist-op-den-Berg!

Wát een palmares heeft Chantal: van ‘A Brand’ tot ‘Günther Neefs’, van ‘Natalia’ tot ‘Ozark Henry’, van ‘Luc Steeno’ tot ‘Tom Vanstiphout’. Zowel Chantal als haar broer Steve mijden géén enkel genre. Schoon!

Steve heeft een gouden hart en wordt de ‘Stev(i)e Wonder’ van Vlaanderen genoemd. Zeker datte! Hij zong o.a. met en op albums van Paul Michiels, Rick De Leeuw, Dana Winner, Jim Cole, Natalia, Sam Vloemans,… .

Het was een voorrecht om hun mooie zanglijnen te mogen vereeuwigen op m’n volgende album! ‘t Gaat schoon worden! Zéker van! Bij deze a sneak peek uit de studio.