Fortysomething!

Het derde album ‘Fortysomething‘ is bijna klaar! Het was een superfijne tijd in de studio. Eén muzikale trip die veel te snel voorbij is gevlogen. Leen staat te popelen om jullie haar songs te laten horen!

De volgende kanjers kleurden de songs één voor één in en gaven ze een meerwaarde door hun karaktervolle manier van spelen: Steven Van Gelder (drum en percussie), Simon Casier (bas), Bart – Oop – Boonen (elektrische gitaar & slide gitaar), Peter Lesage (piano, Wurlitzer & Hammond), Steve & Chantal Kashala (backing vocals). En dat allemaal onder het toeziend oog van producer – KLANKMAN – Sam Pieter Janssens die ook verschillende gitaarpartijen voor z’n rekening nam. Samen creëerden ze een schone zetel waarin Leen De Haes (zang, backing vocals & gitaar) gretig plaatsnam om haar verhaal te vertellen.

Hier alvast a sneak peek van ‘On Our Way’… We’ll get back to you’all soon!