Producer Sam Pieter Janssens

Naar mijn goede gewoonte heeft het weer even geduurd vooraleer ik met een volgend album startte. 🙂 Dus ik ben wreed content om ‘Fortysomething’ te mogen aankondigen, mijn derde studio album. Ik bracht bewust muzikanten samen met verschillende achtergronden en kreeg een topteam bij elkaar: the privilige is all mine!

Producer van de plaat: producer, componist & multi-instrumentalist Sam Pieter Janssens aka K L A N K M A N. Sam ken je misschien van And Then Came Fall, Driftwood, SJ Hoffman of Clairval. Als jonge gast speelde hij in – of werkte hij mee aan albums van – bands als Toendra, De Fanfaar, Ellroy’, Allan Muller en Kid Fear,.. .

Luister hier naar een sneak peek van de preproductie die Sam maakte rond ‘Wanderer’ één van de songs op m’n derde album!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *